Novi Sad
03.08.2011.
13:00 > 07:21
Uprava fudbalskog kluba Vojvodina reagovala je na zvaničan dopis evropske kuće fudbala, kojim je novosadski klub kažnjen sa 25.000 evra zbog ispoljenog fašizma i antisemitizma na utakmici u Lihtenštajnu protiv Vaduza.
  • ALUMNI

    08.08.2011 10:10
    GLUPOST JE NEUNIŠTIVA PART 3
    Kakva zamena teze, kako još jedan promašen komentar. Shvatite da su u pitanju predrasude o nama, o našem gradu, o našoj državi.

    Samo zato što je neko iz Novog Sada dobija epitet fašiste. Ako vas to ne brine, vraćamo se na BUDALI JE MORE DO KOLENA.........

  • Piplfoks

    08.08.2011 07:10
    Martinu svaka čast za komentar. Samo sakaćenje zidova da ne spominjemo, ali treba stvarno biti poslednji idiot pa momka koji je tragično poginuo u navijačkom sukobu (na koji je svesno otišao sa namerom da se fizički obračunava) smatrati nekakvim herojem grada. Međutim, kada to promovišeš po gradskim zidovima ne bi li od njega napravio uzor svakakvim balavcima naloženim na fudbal, to je već za žešće batine i par godina prinudnog rada. E sad, to što se takvi okružuju samo istim takvim budaletinama pa misle da niko ne sme u lice da im skreše istinu, otrežnjenje sigurno usledi čim zađu malo među normalan svet.
  • Фирмаш

    04.08.2011 23:35
    @РФКНС
    Ако ћемо сад о словенској митологији можемо и да разглабамо о томе како ми нисмо словени него Илири.Укуцај на јутјубу предавања др. Јована И. Деретића.Историју пишу победници,немој да сви одмах причамо како знамо шта значи кукасти крст,нордијски крст,да ли је фашизам лош или добар итд.Код Фирме важи став да се јавно не испољавају било какви политички симболи,којих је у прошлости било,и левих и десних,а личних политичких опредељења има разних.А везано за ову вест,име Мусолинија су узвикивали навијачи са друге трибине једном италијанском играчу Вадуца.
  • Liman FCV

    04.08.2011 15:38
    Šta je babi milo...
    ...babi se i snilo, pa tako i ovom pulenu sa Detelinare. Suština priče nije da li među Firmom ima desničara, takvih u današnjoj Srbiji ima i na pijacama i u školama, crkvu i policiju da ne spominjem... Stvar je zapravo u sadržaju optužbe UEFE po kojoj su navijači Vojvodine na pomenutoj utakmici iznosili nazi parole i skandirali kojekakvim mrtvim debilima... što je, prema svedočenjima mnogih, čak i na samoj utakmici prisutnih navijača, ordinarna laž i glupost per excellence. Belih kapuljača je u prošlosti bilo, kao i skandiranja kojekakvim haškim štićenicima, ali to nikad nije prevazilazilo okvir "narodnjaštva"... O ozbiljnom uplivu nacističke ideologije među navijače Vojvodine stvarno nema smisla govoriti. Da ne bih zvučao apologetski, navešću i lični stav: Takve pojave jedno društvo koje sebe hoće smatrati zdravim i ozbiljnim mora blagovremeno suzbijati, pre svega kroz delovanje obrazovnih institucija... Budimo iskreni, deca su glupa i postaju još gluplja, šta ćete plodnijeg tla za nazadne, prostačke ideologije poput fašizma?
  • рфкнс

    04.08.2011 12:49
    Да цитирам једног Фирмаша који описује гостовање Фирме на маракану 2001. године:
    " Do sada neviđeno gostovanje Firme na Marakani sa 450 ljudi, tu je bilo svega, razbijenih policajaca, džipova, marica, KKK kapuljače, cigani su stvarno bili nemoćni tog dana, razjurili smo ih na Novom Beogradu."
    Носили су ККК капице на главама тада у кавезу маракане. То знам пошто је ортак донео у школу ту капицу и рекао да је са те утакмице... Толико о Фирми и ограђивању од фашизма...
  • rfkns

    04.08.2011 10:22
    @Tiberius па ти си ми све рекао са тим што користиш те медијске етикете "нациста" "кукасти крст", иначе навијачке групе су подељене на десничаре и левичаре, и јако мали број аполитичних...
    Келтски крст користе десничари илити националисти као универзални симбол у европи.
    Ти и такви као ти знате само да делите етикете а да праву суштину не знате нити желите да знате.И нису сви десничари национал социјалисти...

    @Scotch Bonnet ма браво за тебе кад се едукујеш на википедији коју може свако да пише и да просипа своју причу...
  • Vukajlo

    04.08.2011 09:48
    Kukasti krst kod Srba datira jos iz vremena starih Slovena i sva slovenska plemena su ga upotrebljavala. Nasi stari preci su ga zvali kolovrat dok je kovanica kukasti krst novijeg datuma. Kod starih Slovena on je bio simbol boga sunca i oznacavao je neprekidno kretanje. Pored starih Slovena upotrebljavali su ga i ostali narodi ove zemaljske kugle a neke slovenske drzave upotrebljavali su ga i u 20. veku. Moze se naci na ruskim rubljama sa pocetka 20. veka pod vlascu carske familije Romanov tj. cara Nikolaja. Finci ga upotrebljavaju jos od 1918. godine u svojoj borbi za otcepljenje od Rusije. Svedski grof Eric von Rosen je materijalno pomogao finski ustanak protiv Rusa a grb njegove porodice je bio kukasti krst. Iz zahvalnosti prema von Rosenu Finci su kukasti krst upotrebljavali sve do 1945. godine kada je zabranjen samo zato sto su ga i Nemci koristili pod Hitlerom. Posle 1945. kukasti krst je banovan sa svih prostora sveta jer je asocirao na Hitlera i holokaust. Banovan je bez obzira sta on znaci drugim narodima i kulturama. Da je Hitler recimo umesto kukastog krsta koristio znak pitanja ili recimo slovo E mi danas vise ne bi koristili "?" ili "E" jer bi to bilo zabranjeno.
  • ALUMNI

    04.08.2011 08:55
    GLUPOST JE NEUNIŠTIVA PART 2
    Uprava kluba je odlučila da se ne žali na ovakvu odluku UEFA!!!!!!! Ćutanje je znak odobravanja!!!!!!! Dokle više saginjanja, dokle više sramote....... Neko želi da stavi večnu ljagu na Klub, na novosađane, na dostojanstvo nas koji ceo život idemo na stadion.
    Da li će se možda gradski oci zapitati da li se sme dozvoliti ovakav odnos prema svetinji kakva je FK Vojvodina? I još jedna glupost: delegat na utakmici u Novom Sadu je isto tako mogao da uvede u zapisnik iste pesme, iste zastave.......
  • Scotch Bonnet

    04.08.2011 07:54
    Edukacija
    рфкнс samo nemoj ti molim te o nekom skolovanju da nam govoris! Iz koji si se ti knjiga ucio? Cuti i stidi se! Ti si i pored interneta glup.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Celtic_cross

    http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
  • Tiberius

    04.08.2011 07:10
    @rfkns
    neonacisti su prisvojili keltski krst i od onda je ozloglasen, ista prica kao i za kukasti krst koji je pre zloupotrebe nacista imao sasvim drugo znacenje.

    navijacke grupe ga koriste ako nisu levicari (tvoje reci)? pa sta mislis sta su ako nisu levicari a koriste simbol neonacista? logiko moja.

    ili ako je kod starih slovena imao drugo znacenje voleo bih da mi objasnis tu nenacisticku simboliku i vezu sa navijackim grupama danas.
  • Vukajlo

    03.08.2011 23:55
    Znak rudarske struke su dva ukrstena cekica/malja a isti takav grb ima i Rudarsko geoloski institut u Beogradu. Znaci li to da su rudari fasisti ili da je Rudarsko geoloski institut u Beogradu u stvari fasisticki institut? Nije ista simbolika istih simbola u razlicitim drzavama, kulturama, kontinentima, stranim sveta. Na zastavi predsednika Finske nalazi se kukasti krst, ali to ne znaci da je finski predsednik sledbenik Hitlerove ideologije. Taj simbol je u Finskoj prisutan pre nego sto je u Nemackoj stvorena nacisticka partija. Izmedju dva svetska rata na geografskim kartaka hidrocentrale su oznacavane simbolom kukastog krsta sto ima logike jer je to stilizovani prikaz lopatica turbine. U nekim kulturama kada nekom pokazete srednji prst ostajete bez glave dok u drugim kulturama podignut srednji prst znaci nesto sasvim drugo. Tako isto i sa dva ukrstena cekica. U engleskoj kulturi oni mozda oznacavaju fasizam, ali u necijoj drugoj kulturi oni nemaju to znacenje. U Nemackoj veliko crno slovo "U" oznacava podzemnu zeleznicu tj. metro dok je "U" u srpskoj kulturi simbol ustastva tj. fasizma. Treba li to onda da znaci da mozemo podneti tuzbu protiv nemackog metroa zbog upotrebe fasistickog simbola?
  • рфкнс

    03.08.2011 21:33
    @21114
    Келтски крст је симбол националног фронта "наци" организације???
    Јел видиш ти шта пишеш уопште или си толико необразован па не знаш да је келтски крст (један од назива) један од најстаријих симбола словена и као и других народа европе а данас се везује на национализам и десницу у европи.Ко тај знак не носи од навијача је углавном левичар. Иначе тај твој "нацизам" не постоји, већ постоји национал социјализам који је симбол свастике узео од нас словена (симбол коловрата)који је данас сатанизован а био је словенима најсветији симбол. И како је то некоме крст неки убио деду или било кога? Људи убијају људе ако ниси знао а не крстови,свастике и сл.
    Прво се мало едукуј па онда лупај глупости.
    А за ово мишеви, налетите бар мало у наш кварт кад вичете да је град ваш, па нам то реците у лице! Е да за кога је покојни Лонац навијао 90% свог живота? хммм за један титов београдски клуб јел тако...? Него деране књигу у руке, крени од наше словенске митологије, па преко нордијске па мало азијске и можда сконташ нешто о симболима и њиховим пореклима и значењима...
  • Tiberius

    03.08.2011 20:35
    o kako mi je drago sto ipak nisam bio u pravu.
  • kolonista

    03.08.2011 20:15
    ta dva cekica se koriste od nastanka red firma, tj. od sampionske sezone 88/89. i nemaju nikakve veze sa nacizmom ili bilo cime slicnim. inspirisani su simpatijama prema west hamu koje su gajili tadasnji firmasi. sto se hanibala lektora tice, on se nalazi na majicama jedne od podgrupa firme, koje je u vaducu nosilo nekih 7-8 ljudi, a nije sirena takva zastava. u pitanju je lik iz prilicno komercijalnog filma, koji takodje nema veze sa nacizmom. sve u svemu , nebuloze od strane kriminalaca iz uefe.
    Ali sta vrede cinjenice kada se ljudi vise oslanjaju na glasine, bez ikakvog proveravanja.
  • Liman FCV

    03.08.2011 20:11
    Liman zivi za Tebe
    Koliko god u svim raspravama branio institucije Evrope, kao i samu ideju EU, moram da priznam da nam se ova (UEFA) direktno posrala u lice. West Hamovi ukrsteni cekici su deo identiteta Firme od samog pocetka, dakle od 1989.godine. Dvadeset i kusur godina nisu smetali, a sada je odjednom tako? Ovo itekako smrdi, hteli dusebriznici poput vas to da priznaju ili ne. Taj se simbol, ako sa icim, kroz istoriju vezivao za potpuno oprecne ideje; dakle sa neonacizmom ima veze koliko i FK partizan+crvena zvezda sa sportskim duhom i postenjem... Sto se tice spomenute ideologije, medju Firmom je nazalost prisutna, ali vise kroz paorsko shvatanje patriotizma, pomodarstvo preuzeto od navijaca BG klubova, kao i delovanje kakvih sluzbi... Sto se tice Martina i slicnih, mogu samo istaci da duboko sazaljevam seljaKe (ne seljane) koji ne prave razliku izmedju skineRa i skinheada, i samim tim jednu subkulturu stavljaju u kontekst nacisticke ideologije, iako je sustina same te subkulture drugacija, naime suprotna. Nepostovanje Dejanovog lika necu komentarisati, sem sto mislim da se moj susret sa takvima ne bi zavrsio prijateljskim caskanjem. Zahvaljujte Bogu i internetu na anonimnosti koju vam pruza... Jedino gore od gluposti je njeno uzdizanje na nivo razuma.
  • Slaninar Zapad

    03.08.2011 19:36
    Zbog malobrojnih naci pacovčića ispašta ceo klub, cela grupa i nanosi se nevidjena ljaga na ime kluba.

    Sever odavno ne prezentuje nista vojvodjansko, ti navijaci su postali obicna kopija bg šljama, čast izuzecima. Vreme je da se vodjstvo grupe zapita zasto se pravi Vojvodinasi masovno sele na zapad i istok. Takvi kvazi Firmasi ostaju dve tri godine na tribini, jer idu da bi skandirali "velikim" Srbima i Kosovu i posle toga nestaju, mi smo zauvek uz klub.

    WILD WEST
  • č

    03.08.2011 19:35
    Sada jadan Bata neće imati da isplati plate radnicima, koje i onako ne isplaćuje.
  • Martin

    03.08.2011 17:57
    @Besan ker
    Ako neko nije shvatio poentu. Za mene su Firmaš, Grobar ili Zvezdaš ista bagra. Što se tiče momka koji je izgubio život, poštujte vi njega, ali ne tako što ćete uništavati tuđu imovinu. Na zapadu bi "firmašu u lice" bilo nekoliko meseci društveno korisnog rada + novčana kazna.
  • laloš

    03.08.2011 17:19
    Trebali su ih kazniti zbog srpske zastave i grba iscrtanih preko granica Kosova. To je mešanje u unutrašnje stvari suverene države.
  • besan ker

    03.08.2011 17:11
    @Martin
    To što ti nećeš da te sa zidova gledaju, kako ti kažeš, "lonci i šerpe" je tvoj problem. Ne opravdavam da se išara svaki zid u ovom gradu, ali kada pišeš ovako nešto treba da znaš da je taj momak izgubio život i ne zaslužuje da mu se neki Martin pos**e na nadimak. Mnogo to tvoje pisanije podseća na transparent koji su oni jadnici što dolaze na redovan sistematski istakli na jednoj utakmici protiv nas. Vrlo nisko od tebe, voleo bi da to smeš da kažeš nekom Firmašu u lice, a ne ovako da pljuckaš po netu.
  • Martine bravo za komentar

    03.08.2011 16:52
    pozli mi
    kada vidim da u heroja uzdižu nekog ko je nastradao u dogovorenoj uličnoj tuči od nekih sličnih njemu, s druge strane. Od toga mi se stvarno pegla. Sve bi ja njih na javne radove da malo potroše snagu.
  • ALF_021

    03.08.2011 16:34
    @Crveni Bozo
    Bice da si malko pogresio...na tribini (severnoj) trenitno ima vise naci(onal)ista nego sto ih je bilo pre 10 godina.

    Pre 2 meseca zalepio sam na jednom mestu u gradu nalepnicu "Antifasisticke akcije", preko nalepnice "nasi 1389". Sta se desilo posle 3 dana?? Preko nalepnice koju sam ja nalepio osvanula je nalepnica navijacke grupe "Firma".

    Toliko o : " Firma je jedina navijacka grupa u Srbji koja nema nacista na tribini...
    Budalastina zesca!"
  • Martin

    03.08.2011 13:45
    Kada je FK Vovodina u pitanju, za mene će biti jedino vest kada njihovi nadasve inteligentni navijači dobiju četke, kanticu i kreč i lepo srede sve one zidove koje su usrali po gradu od Limana pa na dalje... Želim da na Limanu uživam u zelenilu, a ne da me sa svake zgrade gledaju razni ćelavi skineri sa bejzbolkama, razni lonci, šerpe i "produhovljeni" grafiti...
  • podbara

    03.08.2011 13:31
    pa po ovoj logici trebalo bi zabraniti i klub west ham. kakva glupost, pogotovo je apsurdno da se uzdizao italijanski fašizam i nacionalizam a u isto vreme vređao jedan italijan. kakva je ovo nameštaljka
  • 21114

    03.08.2011 13:15
    @ рфкнс
    Ti si bas neki pametan deran a? Mis sa Detelinare? Da nemamo keltski krst na tribini kao sve ostale grupe jer mi nismo svi ostali kao sto su navijaci kluba cijim se inicijalima potpisujes, a da ne zaboravimo da je taj keltski krst simbol Nacionalnog fronta koji je nazi organizacija, a Srbija nije zemlja nacista. I treba da bude sram svakog navijaca ili kvazi navijaca da se tako i odnosi prema tom krstu i znaku koju mu je dedu ubio u WW2. A vama sa Deteslinare samo kazem gledajte u svoj tanjir, lazni Novosadjani i BG dupelisci.
  • potpuna laž

    03.08.2011 12:58
    potpuna laž i izmišljotina
    Veću glupost sam samo mogao očekivati od našeg saveza i naše uprave,ali i uefa ima svoje adute.Lično sam prisustvovao pomenutoj utakmici,i znam da niko nije ništa slično skandirao,što može i snimak celog toka utakmice da potvrdi.Zamolio bih pojedine ljude da pročitaju sve komentare pre nego što napišu nešto vezano za ovu vest,jer ova vest nije istina.
  • ns

    03.08.2011 12:44
    ja sam se pre par meseci prešaltao sa aktivnog i emotivnog doživljavanja vesti, pogotovo na 021, kao na razonodu bez afekta i reakcije, prvo 021 prenosi tuđe vesti i to selektivno ali od reči do reči, drugo ko god ovo pisao na stranu što baljezga trebao bi potkrepiti nekim materijalnim dokazima, ni na sajtu uefa-e nema ničega ni u portalu koji vest prenosi. kakve veze ima musolini guzaš sa ponosnim građanima vojvodine koji navijaju za klub iz svog grada/pokrajne, kad smo mi imali veze sa musolinijem, kakve veze, zašto, kakva je ovo glupost isto kao da je izašla vest da su dedi u 70oj godine sise počele da daju mleko, dajte uozbiljite se malo!
  • grom

    03.08.2011 12:17
    @Рфкнс
    Da dodam, utakmica traje 90 minuta a taj klip traje 6 minuta.
  • Crveni Bozo

    03.08.2011 12:16
    Nema sanse
    To nije istina . Niko nikad na stadionu Vojvodine niti bilo gde drugo nije skandirao musoliniju. Bilo je davno pre 15-ak godina i nekih naci skinsa na tribini ali sad ih nema vec vise od decenije. Firma je jedina navijacka grupa u Srbji koja nema nacista na tribini...
    Budalastina zesca! Pre ce biti da nam se svete sto smo se usudili da se usprotivimo njihovom Toletu koji glasa sa obe ruke za Platinija...
  • ALUMNI

    03.08.2011 12:14
    GLUPOST JE NEUNIŠTIVA
    Sve ove paćenike koji likuju ovakvim nenormalnim potezom UEFA mogu reći da je BUDALI MORE DO KOLENA.

    Isto tako mi nije jasano kako je moguće da se plasiraju ovakve vesti bez ikakve provere sa stvarnim stanjem stvari. Pozivam 021 da se malo više informiše o celom slučaju i objektivno izveštava.
  • рфкнс

    03.08.2011 11:46
    да додам само. ја не видим ништа спорно овде
    http://youtu.be/zxRcPkn0oB4
  • рфкнс

    03.08.2011 11:40
    ха ха ха па ово је смешно. па фирма је одавно легло антифе и афанса... ни келтски крст немају на трибини као остале навијачке групе у Србији.
    А италијани су баш смрадови. Код њих свастике на свакој другој утакмици а навијачи се поздрављају римским поздравом па ником ништа..
  • dr Kimi

    03.08.2011 11:37
    iz kvote 19 se da naplatii i skandiranje ;-)
  • ne znam vise ni sam

    03.08.2011 11:22
    E, ne mogu da verujem!! Neka budala iz uefe je od transparenta NS DUKES zakljucio da se radi o podrsci Musoliniju ( Duce )!?
  • velnes

    03.08.2011 11:07
    samo rigorozno
    Neka, i volem. Samo zato što Bati izbijaju pare iz novčanika. A stadion me neće videti pa makar izgradili još 16 reflektora - trener izgubljen u vremenu, predsednik mafijaš, navijači đilkoši.
    Za ove koji kažu da nije bilo navijanja Musoliniju: UEFA odskora ima zvaničnike na svakoj utakmici čiji je JEDINI posao da gledaju tribine. I da su pevali deset sekundi opet bi ih kaznili. Rad su upravo kaznili 1000 evra zbog JEDNE PETARDE, znači ne baklje, nego petarde. Prošle godine je splitska Torcida samo na trenutak razvila neki kukasti krst od metra kvadratnog (igraše protiv nekih Rumuna) što uopšte nije bilo prikazano u prenosu nego je zvaničnik slikao fotoaparatom i kaznili su ih 30.000, pa vi gledajte.
  • 03.08.2011 11:04
    laz
    ljudi da li ste vi normalni, ovo je gnusna laz!
  • vegan

    03.08.2011 10:59
    Novac gradjana
    Da li ste zaboravili da je klub skoro preuzeo grad, tako da to sve placaju poreski obveznici kvazidemokratske Vojvodine.
  • Andrija Šrek

    03.08.2011 10:50
    ?!
    Ma šta je 25000 evrića za Batu Kan-Kana, sitnica.
  • MO 37

    03.08.2011 10:37
    Neka mafijaška organizacija UEFA pokaže snimak gde je to skandirano. Ovo nema veze s mozgom i bezočna je laž.
  • Batica

    03.08.2011 10:37
    Uprava
    Kakva Uprava - takvi i navijači.

    Mafija i nacisti.
  • 03.08.2011 10:37
    Mozemo li da budemo pocasceni sa kljucnom informacijom U CEMU SE SASTOJALO SKANDIRANJE MUSOLINIJU(gde nadjose bas njega?!), tako da mi koji smo bili prisutni na utakmici u Vaducu (dakle mi koji smo kanda to i skandirali?!) saznamo nas greh.
    Sve cete uraditi da napravite atmosferu koja se vec pokazuje u komentarima!! E pa nece moci!
  • Nesretnici

    03.08.2011 10:31
    Oni neznaju ni gde su otisli :)
  • Mita

    03.08.2011 10:24
    Pa zar je moguce??? Pa zar Vojovdina i Vojvodjani nisu primer cednosti, finoce, kulture... Ma ovo su sigurno neki dojosi i cetnici iz Beograda ubaceni da provociraju i sprece Autonomiju Vojvodine.
  • Sveto ime Vojvodina

    03.08.2011 10:07
    Proći ćemo kao "Zvezda"
    Stadion "Karađorđe", navijači fašisti, ma nek preimenuju klub u FK "Severna Srpska", a neki će već napraviti novu Vojvodinu.
    Uopšte me ne iznenađuje ova vest, nacoši već godinama preuzimaju Firmu, a ona ima podršku Bate i DB-a.
  • dizelander

    03.08.2011 09:46
    Vojvodina leglo fasizma.
  • Firma Zapad

    03.08.2011 09:44
    Uvek to postojalo. Uvek su naci(onali)stički mentoli bili u manjini na tribini. I sada su. Jedino što se promenilo je što se sada ta manjina gura u prvi plan. Zato sam i otišao sa severa.
  • Tiberius

    03.08.2011 09:44
    jedna je vosa ali svi navijaci su isti. sramota.
  • fatness liman

    03.08.2011 09:42
    pre nego sto se krene sa malogradjanskim komentarima, samo cu reci da ovo nema veze ni sa mozgom ni sa istinom. bio sam prisutan na utakmici u vaducu. imate i snimak navijanja na jutjubu.
  • TT

    03.08.2011 09:42
    mi nemamo državu
    tako da ne morate da se isčuđavate ovakvim stvarima.
  • ...

    03.08.2011 09:31
    divna omladina. odlicni su ovde, pa nas lepo i napolju predstave.
    ima tu posla za nasu policiju?
  • Slaninar

    03.08.2011 09:25
    navijači?
    Pojedinačno klub treba da ih tuži zbog naknade troškova od 25000 eura i zbog nanete ljage FK Vojvodina. Nikada Vojvodina nije imala nikakve veze sa fašistima i ovo je prvorazredni skandal. Na utakmice sam prestao da idem kada su (na tada velikom jugu) navijači Vojvodine skandirali Radovanu Karadžiću. Do tada sam išao redovno 18 sezona za redom.
  • 03.08.2011 09:25
    Partizan naravno nije kažnjen zbog "pola Mađar, pola ustaša".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna